Fredag.

Ja d e d hela dagen. o på schemat idag e där jobb o sen hem o mysa me gubben en aning.

Sen ihelgen får vi se va som händer..

Kan inte förstå att d snart e dax för flytt o jag har inte börjat packa än så d får jag nog göra snart..

Har haft en massa tankar i skallen den senaste tiden i måndags va jag hos gynekologen o skulle kolla varför jag har haft så ont den senaste tiden i va jag trodde va mina äggstockar men d visa sig att där va inget fel på dom mer än att det såg ut som på ultraljudet att jag hade PCO och d inebär att man har små blåsor på äggstockarna som ligger som ett pärlband o att man har mer manliga hormoner än va man ska ha.
han sa att mitt va inte så falrigt men d kunde va så att jag har svårt för att bli gravid men d va inte omöjligt. d bästa hade varit om jag gått ner i vikt sa han.
Så nu försöker jag tänka på va jag äter o dricker.
D e ju inte så roligt att få höra d när vi försöker få bebis. men man får inte sluta hoppas.

annars har d inte hänt så mycke den senaste tiden försöker bara förbereda lägenheten o städa o fixa så man slipper stå me d sen när man flyttar.
ja d va väl allt jag hade för idag. åter kommer me info senare..

Ha d gött poss haj..

Hmmm man kanske ska ta tag i bloggandet igen..

Ja som man ser e d inte igår jag va inne o skrev här inne..
Ja d har hänt ganska mycke sen sist jag har varit singel, flyttat hem till mina älskade föräldrar, fick lägenhet i stidsvig o flyttade dit blev tillsammans me mitt älskade hjärta som jag nu e förlovad me han e verkligen min själsfrende saknar honom alltid när vi inte e tillsammans o mår underbart när vi e tillsammans.
Nu ska vi snart flytta till en större lägenhet utanför eslöv så vi båda kommer närmre jobbet o vilken underbar lägenhet den e toppen.

Kanske ska ta lite om den där jobbiga lilla Harley som inte e så liten längre han e mammas o husses stora kille som vi älskar massor. så klart han har sina bra o dåliga dagar så e d ju. D blir ju inte lättare för honom när där e en massa tikar som löper den stackarn piper o springer runt för att han vill ju va me dom.


Tänk va mycke som händer på ett år egentligen underbar gubbe underbar hund underbar familj både på min sida o hans sida känns helt fantastiskt att man har så många fina människor omkring sig.

Ja d va allt för denna gång see you next time..poss haj..


RSS 2.0