Gråter......

 Ja d e va jag gör idag o för inget alls satt o kolla på let´s dance reprisen o börjar storböla jag fattar inget alls..
Känner mig helt kluven i både hjärta o hjärna vet itne riktigt va jag ska ta mig till. så jag bestämde mig för att uppdatera lite.
Kollade på MTV innan på 16 and pregnant o där va en tjej o hennes kille som skulle adoptera bort deras ofödda dotter o jag kan säga att jag grät minst lika mycke som dom gjorde kunde inte sluta heller. O nu satt jag o kollade runt på alla mina vänner som är eller har nyligen fått barn o jag önskar alla väl d gör jag men är lite avis tror jag kan vara därför man känner sig så konstig för att där e nåt som fattas.
Vist jag har morris men han e ju inget barn han e min lilla gosse men d e ju en hund har får massor av kärlek d får han men d e inte samma sak... Ni som läser detta hoppas att ni itne blir arga eller irriterade på va jag skriver o tycker att jag e egoistisk för d e jag inte jag bara mår skit dåligt...som jag skrev innan önskar jag all lycka till alla mina vänner o nära..
Man kan tyvärr inte vara på topp alltid..O just nu har jag en dunder svaka.. Får kanske åka hem o ta hand om mig själv sen när jag slutar jobba för kvällen...ska försöka njuta av kvällen så gott d går...


ha d gott poss haj...

Sanrt....

så smäller d då anländer vår lilla Morris hemma hos oss.. oooo fy va vi har längtat ska hämta honom så fort som möjligt så vi slipper den eviga väntan på honom på lördag...hehe

Ja man har ju legat inne me migrän denna veckan fick d i onsdags o d gick över helt igårkväll inget roligt kan jag ju säga..
Skrev på FB att jag hade migrän o då e där många som vill komma me tips o ideer om hur man blir av me d.. ett tips va att man skulle få orgasmer men d vet jag sen innan att d funkar inte på migrän bara vanlig skallebank så d va ute slutet sen va ett att jag skulle prova d där nässprayet men tyvärr är d så att jag HATAR att ta nässpray..

Känner att d kommer bli ett rätt hoppigt inlägg idag men d skiter jag i d e ju min blogg.hahaha..

Nu är d mycke som ska fixas o dinas me innan vi får hem vår lilla älskling man ska plocka undan o städa o fixa kan ju inte ha en massa saker som står på golvet vill ju inte att d ska bli förstört så man stuvar o håller på nere i förrådet för att få plats me allt itne lätt att fixa me tanke på att vi har så mycke skit redan i d där förrådet haha...


Denna veckan som kommer blir d jobb måndag o onsdag sen blir d förhoppningsvis en lung vecka dom dagarna jag e ledig men vi får se.. ska på massage på tisdag d ska bli sjukt skönt är en hel evighets sen jag va där tror mycke att min migrän beror på att jag inte har varit där sen innan jul..så nu äntligen ska man dit..


Ja d va allt för nu..

See ya....poss haj....

RSS 2.0