Jobb jobb jobb

Japp så känns d just nu man går upp åker till jobbet kommer hem går o lägger sig går upp för en ny dag att jobba o så går hela dagarna o veckorna.
 
Sa d till min kollega idag att man skulle haft en paus knapp som man skulle kunna trycka på så att man kan få va ledig lite när man vill istället för att man ska känna sig tvingad.
 
Har ju tom varit så illa att jag önskar att man blev sjuk så man slapp gå till jobbet.. men man blir ju inte direkt rik på att gå hemma o mysa hela dagarna. fast d hade varit ganska skönt.
 
Nu till något roligare. På Lördag alltså den 23 feb är det dax för bröllop för kära J o C tänk dom ska gifta sig känns helt otroligt roligt.
O sen om några helger är jag bjuden på födelsedags fest hos J. Mycke skoj som händer faktiskt.
 
D bästa av allt är ändå min underbara familj jag har runt om mig hela tiden som stöttar o hjälper mig genom så mycke.. finns ingen bättre familj än den jag har.
 
Älskar er från jorden till månen o tillbaka igen. <3
 
Ja detta är allt jag har att säga för denna gången. ha d så bra alla keep it real.. :D <3<3<3<3<3

mums

d här låter väl mumsigt?


600 gram ryggbiff, alt. lövbiff
1 tsk farinsocker
2 tsk teriyakikrydda
1 röd lök
1 liten röd paprika
½ purjolök
2 vitlöksklyftor
1 burk wokgrönsaker (bambuskott, böngroddar, minimajs, vattenkastanjer)
8 dl köttbuljong
2 msk Teriyakisås
Salt & peppar
ev. maizenamjöl till redning

GÖR SÅHÄR :
Strimla biffen och stek på hög värme i stekpanna till de fått fin färg. Pudra över farinsocker och teriyakikryddan. Stek i omgångar, lite i taget. Flytta över till en större gryta och tillsätt resten av ingredienserna. Låt småkoka ca 10-15 min. Smaka av med salt & peppar. Red ev. grytan med maizenamjöl utrört i lite vatten för tjockare sås. Servera till ris eller nudlar.

RSS 2.0