Ännu en dag e förbi

En mycke märklig dag är förbi kan jag säga..vaknade o va utvilad halv 8 ut på lång promenad med Harley in och åt frukost.

Sen började det konstiga jag blev trött så jag tänkte en promenad till me Harley kanske piggar upp men jag blev bara tröttare o tröttare.. Så kom jag att tänka på att när det är väldigt stark sol ute blir jag jättre trött mina ögon vill bara stänga sig. För när jag senare kom till jobbet och solen hade börjat gå ner lite blev jag piggare.

Tror jag får söka för detta fenomen..

ja detta är va min dag har innehållt..


tack för mig..

Söndag 12 Februari

Igår när jag kom hem från jobbet satte jag mig framför tv´n och tog det lugnt. Husse i huset hade redan lagt sig så det var bara jag och harley som satt och myste i soffan.

När jag gick upp imorse tog jag Harley under armen och gick ut på en promenad. Det snöade ju ute så jag njöt till fullo. Harley som den knasbollen han är lekte o skvätte snö överallt hela han va vit.

När vi kom in va det på med kaffe och göra kaffe. Husse kom ner o gjorde oss sällskap en liten stund innan han var tvungen att åka till jobbet vilket inte uppskattades av någon i huset. Jag ville INTE att han skulle åka och han ville inte heller åka. Ja o harley som den hussegris han e ville ju inte heller att han skulle åka.

Men när han åkt hoppas jag in i duschen gjorde mig klar o stack till vicky för att hjälpa henne me sin telefon. Men det gick inte så bra så hon får åka till butiken för att fixa det problemet..
Väl hemma igen slängde jag mig i soffan och tittade på lite inspelningar vi har spelat in under veckan.
Så nu sitter jag här och njuter me lite ljus tända och myser.

Hoppas alla får en mysig kväll..

Inspirerad

Ja jag känner mig inspirirad att skriva lite..har läst endel bloggar den senaste tiden..
Har däribland läst elisabeths blogg. va hon som va me i sofias änglar..o jag säger bara en sak VILEK KÄMPE hon e..

på hennes blogg va där även länkat till en annan som hette jenny som oxå bloggade om sin cancer period. men tyvärr gick hon bort för inte så längesen o avslutet på den bloggen gjorde ju att man började gråta som en idiot.

Ja man ska verkligen värdera sitt liv till usen..njuta av sin familj vänner o släkt man vet ju aldrig hur länge man kommer ha dom i livet.

Har även en "kusin" som har blivit misshandlad o rånad i sin egen trappupgång o d e ju ännu mer overkligt..Jag kan inte förstå hur man kan göra så mot någon annan o tro att man kan styra över andras liv på d sättet..
Jag blir så lessen när man knappt vågar gå ut för man e rädd att där e någon som ska slå ner en eller råna en..
USCH nä TVi för sådana människor önskar dom inget gott alls hoppas dom får mer skit tillbaka än va dom har gett andra..

då va d helg igen.. den kommer inte innehålla så mycke mer än jobb lördag kväll o på söndag ska jag hem till vicky o hjälpa henne me sin iphone.. annars blir d bara lugnt. sen börjar ju en ny vecka igen..:D

ja d va allt jag hade för mig just nu va tvungen att kräka av mig lite..:D ha d bra alla..

RSS 2.0